Recuperare Fizica

Recuperare fizică

Recuperare fizică pentru sportivi
recuperare fizica

Știm că ai muncit din greu la sală pentru a ajunge unde ți-ai dorit, dar petrecându-ți timpul ridicând greutăți, zi de zi, ar putea să îți încetinească sau să îți blocheze progresul.

Recuperarea și odihna sunt părți esențiale ale oricărui program de rezistență și condiționare. Majoritatea preparatorilor fizici, instructorilor, antrenorilor și formatorilor ar susține că odihna este la fel de importantă. Recuperarea trebuie să aibă loc înainte de a se putea face progrese. Este important pentru a rămâne fără injurii, pentru formare continuă pe termen lung.

Adevărul este că nu faceți progrese atunci când lucrați fără odihna necesară – faceți progrese atunci când vă recuperați din antrenament. Antrenamentul este stimulul, în timp ce recuperarea este răspunsul fizic.

Împreună vă putem ajuta să stabiliți cât de mult antrenament și recuperare sunt necesare pentru dumneavoastră, cum să vă dați seama când este timpul să vă luați o zi liberă și mai important să înțelegeți diferența dintre odihnă și recuperare.

Vrei un stil de viață sănătos?

Completează formularul de mai jos și hai să ne cunoaștem!

Nume / Companie

Telefon

Vârsta

Înălțime

Greutate

Când ai putea să ne întâlnim?

Ce obiectiv ți-ai propus?

Alte detalii