Echipe de Seniori

Preparator Fizic pentru Echipe de Seniori

preparator fizic echipe de seniori

Sportul se schimbă constant, iar odată cu el trebuie să ne adaptăm şi noi. Stafful unei echipe de seniori include acum obligatoriu şi un preparator fizic. El se ocupă de tot ceea ce ţine de performanţa fizică a sportivilor, indiferent de sportul practicat de ei în echipă. La Wellness Sport, preparatorii fizici sunt toţi acreditaţi, au studii specializate în domeniu, participă constant la cursuri de perfecţionare şi sunt la curent cu tot ce apare nou.

Ei fac schimb de experienţă cu preparatori fizici din străinatate şi aduc în lucrul cu sportivii de la echipele de seniori noi tehnici de încălzire, antrenament şi aparatură utilizată pentru a efectua cât mai bine antrenamentele. Rolul preparatorului fizic în obţinerea performanţei este foarte important. Acum, partidele disputate de echipele de seniori sunt tot mai numeroase, căci ele sunt implicate în competiţii.

Este important ca recuperarea să se facă în mod corespunzător, iar oboseala resimţită de sportivi după drumurile lungi între oraşe să nu se reflecte în performanţa lor pe teren. Preparatorul fizic va fi prezent oriunde cu echipa respectivă, va urmări cu atenţie performanţa fizică a fiecarui sportiv şi va elabora un plan personalizat de antrenament pentru fiecare în parte.

Performanţa obţinută de echipa şi antrenorul ei depinde în bună măsură de eficienţa preparatorului fizic în meseria lui. El trebuie să ofere antrenorului absolut toate datele necesare despre echipa, astfel încât antrenorul să vadă pe cine se poate baza în  partidele disputate, ce jucători au atins potenţialul lor maxim etc.

Practic, munca unui preparator fizic nu se termină după ce o partidă se încheie, ea continuă prin documentare, monitorizare continuă şi anticipare a posibilelor probleme de ordin fizic ce îi pot afecta pe jucători. La Wellness Sport vă oferim servicii complete asigurate de preparatori fizici recunoscuţi în România, al căror singur scop este obţinerea performanţei de top.

Vrei un stil de viață sănătos?

Completează formularul de mai jos și hai să ne cunoaștem!

Nume / Companie

Telefon

Vârsta

Înălțime

Greutate

Când ai putea să ne întâlnim?

Ce obiectiv ți-ai propus?

Alte detalii