Menținere Greutate Corporală

Menținere greutate corporală

Păstrează-ți greutatea corporală printr-o alimentație echilibrată
mentinere greutate corporala

Nu este de ajuns sa slăbeşti sau să te îngrași, ci este foarte important să îţi menţii forma fizică dobândită cu greu. Un nutriţionist te poate ajuta cel mai bine să îţi menţii greutatea corporală şi să nu te îngraşi şi mai mult după câţiva ani. El nu îţi indică o dietă care va funcţiona fără nicio greşeală, ci iţi va concepe un program personalizat de alimentaţie sănătoasă. În menţinerea greutăţii, este foarte important să fii constant în tot ceea ce vei face după ce îţi vei atinge obiectivul de a pierde / câștiga un anumit număr de kilograme.

Stilul de viaţă al fiecarei persoane are un impact direct asupra acumulării sau pierderii kilogramelor. O alimentaţie echilibrată este cheia spre succesul tău, nutriţionistul asigurându-se, în mod constant, că nu începi o dietă spartană sau că nu exagerezi mâncând tot ce îţi era interzis în trecut. Schimbările pe care le vei face în viaţa ta nu vor ţine doar de alimentaţie. Cu cât înţelegi mai bine ceea ce faci şi accepţi schimbările propuse, cu atât mai mari vor fi şansele tale de reuşită.

În acest efort considerabil, starea ta psihică este şi ea importantă. Este esenţial să nu te simţi descurajat, să nu clachezi din cauza restricţiilor impuse sau autoimpuse şi să menţii regularitatea exerciţiilor efectuate. Nutriţionistul te va ajuta să îti planifici mesele cât mai bine, ţinând cont de stilul tău de viaţă şi meseria pe care o practici zi de zi.

A mânca sănătos nu trebuie să însemne neapărat a consuma exclusiv fructe şi legume. Atunci când îţi doreşti ceva dulce, nu ezita, însă nu exagera cu aceste alimente. Important este să gândeşti pe termen lung şi să nu ai în vedere doar o dietă de modificare a numărului de kilograme, ci şi un program complex de menţinere a greutăţii corporale. Nutriţionistul este alături de tine pe acest drum destul de greu pe care îl vei parcurge. Este un drum greu, dar nu imposibil!

Vrei un stil de viață sănătos?

Completează formularul de mai jos și hai să ne cunoaștem!

Nume / Companie

Telefon

Vârsta

Înălțime

Greutate

Când ai putea să ne întâlnim?

Ce obiectiv ți-ai propus?

Alte detalii