Dietă Slăbit Personalizată

Dietă pentru slăbit personalizată

Schimbă-ți stilul de viață printr-o alimentație sănătoasă.
dieta pentru slabit

Dacă te străduieşti să slăbeşti de ceva timp şi ai încercat câteva diete obişnuite recomandate de alte persoane cu siguranţă ai observat că o dietă generală nu are aceleaşi rezultate şi la tine ca la altă persoană. Acest lucru este normal, deoarece fiecare corp este unic şi trebuie tratat ca atare, tocmai din acest motiv pentru a putea slăbi, dieta trebuie să fie cât mai personalizată şi adaptată stilului tău de viaţă de zi cu zi.

O dietă personalizată are succes atunci când sunt luaţi în calcul toţi factorii ce o pot influenţa direct precum sexul persoanei respective, vârsta ei, greutatea, tipul de constituţie fizică, înălţimea sau indicele de masă corporală. Se va ţine seama şi de alimentaţia urmată de acea persoană până în momentul respectiv şi de eventualele afecţiuni sau contraindicaţii medicale.

O dietă personalizată nu trebuie să implice înfometarea ta sau restricţii drastice care să îţi provoace reacţii neplăcute. Dacă vrei să ştii ce implică acest program pentru tine, ne poţi contacta telefonic sau prin intermediul site-ului şi îţi vom oferi explicaţiile necesare, inclusiv o estimare a costului acestui serviciu.

Metodele noastre nu dau greş niciodată şi au efect atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung. Un avantaj foarte important al programelor noastre de slăbit este acela că ele nu duc la modificări bruşte şi anormale ale funcţionării metabolismului. Datorită acestui lucru, vei evita alte complicaţii şi chiar probleme de sănătate.

Prin ea nu se vor elimina brusc toate alimentele care îţi plac cel mai mult, căci sentimentul frustrării poate avea implicaţii negative în încercarea sa de a slăbi.  Practic, cu ajutorul unui specialist, vei învăţa să mănânci sănătos şi să faci exerciţiile fizice necesare, în ritmul normal adaptat corpului tău.

Vrei un stil de viață sănătos?

Completează formularul de mai jos și hai să ne cunoaștem!

Nume / Companie

Telefon

Vârsta

Înălțime

Greutate

Când ai putea să ne întâlnim?

Ce obiectiv ți-ai propus?

Alte detalii