Dietă pentru sportivi de performanță

Nutriționist pentru Sportivi de Performanță

dieta pentru sportivi de performanta

În urma cercetărilor științifice s-a constatat faptul că este o strânsă legătură între antrenamentul bine elaborat și dieta adecvată sportului practicat. Din păcate foarte puțini sportivi și antrenori înțeleg că diferența în competiții se poate face și prin alimentația sportivului. De-alungul timpului foarte mulți sportivi de înaltă performanță nu au dat randament corespunzător în competiții datorită greșelilor alimentare pe care le-au făcut.

Alimentația sportivului trebuie alcătuită în funcție de sportul practicat, de calitățile motrice care trebuiesc dezvoltate, de orele la care se practică antrenamentul și competițiile sportive, de tipul de efort, de tipul somatic etc.

De asemenea trebuiesc cunoscute intoleranțele și reacțiile pe care alimentele le produc sportivilor pentru a stabili un meniu personalizat care să ducă la dezvoltarea performanței sportive.

În ceea ce privește competițiile internaționale, trebuie avut în vedere faptul că alimentele din țara noastră nu corespund cu cele pe care le puteți găsi în țara ce găzduiește competiția. Astfel, dieta sportivului trebuie personalizată ținând cont de foarte mulți factori care pot influența randamentul în competițiile sportive.

Nu contează ce sport individual practici te vom ajuta să obții cea mai bună forma a ta din punct de vedere fizic.

Vrei să obții performanțe în cadrul competițiilor individuale?

Completează formularul de mai jos și hai să ne cunoaștem!

Nume / Companie

Telefon

Vârsta

Înălțime

Greutate

Când ai putea să ne întâlnim?

Ce obiectiv ți-ai propus?

Alte detalii