Dietă Îngrășat Personalizată

Dietă pentru îngrășat personalizată

Crește-ți greutatea corporală prin acumularea de masă musculară prin nutriție și sport.
crestere greutate corporala

Oamenii apelează la noi din diverse motive. Unii vor să slăbească, alţii vor să se îngraşe deoarece greutatea corporală este sub limitele normale în cazul lor. Sănătatea poate fi pusă în pericol atât în cazul obezităţii, cât şi în cazul în care o persoană este prea slabă. Corpul uman are nevoie de resurse de energie, dar atunci când ele nu sunt asigurate în mod corespunzator, el începe să se „deregleze”.

Împreună, vom face o evaluarea complexă a alimentaţiei dvs. şi, pornind de la aceasta, vom concepe o dietă personalizată bogată în calorii şi alimente sănătoase. O dietă de îngrăşare nu trebuie să implice alimente nesănătoase care ne pot face rău pe termen lung. Atunci când o siluetă prea slabă nu are drept cauză unele afecţiuni, noi intervenim cu un plan personalizat de îngrăşare.

Alimentele şi lichidele consumate vor fi introduse treptat în alimentaţia zilnică a persoanei respective, fără ca ele sa o afecteze prin conţinutul caloric uriaş. Avem grijă ca totul să fie făcut etapizat, însoţit de activitatea fizică după un program stabilit de antrenor. Putem spune că antrenamentul personalizat este la fel de important în acest caz, deoarece nimeni nu îşi doreşte să acumuleze grăsime în exces, ci şi masă musculară în proporţie normală.

Deficitul ponderal este o problemă reală a oamenilor din societatea actuală, cauzele putând fi multiple. El provoacă în multe cazuri şi probleme imunitare şi poate fi însoţit şi de anemii sau simptome neplăcute, care ne afectează viaţa de zi cu zi.

Împreună vom reuşi pe acest drum, oricât de dificil ar părea el pentru dvs. La noi, beneficiaţi de consultanţă din partea unor specialişti în domeniu, cu o bogată experienţă în astfel de programe.

Vrei un stil de viață sănătos?

Completează formularul de mai jos și hai să ne cunoaștem!

Nume / Companie

Telefon

Vârsta

Înălțime

Greutate

Când ai putea să ne întâlnim?

Ce obiectiv ți-ai propus?

Alte detalii