Nutriționist

Nutriționist

Regim alimentar sănătos. Ce mânânci? Când mănânci?

Greutate corporală

Pe internet circulă fel de fel de diete alimentare generale, majoritatea alcătuite greșit care, deși au rezultat pe termen scurt, pot să ducă la agravarea stării de sănatate. Te așteptăm la consultație pentru a stabili împreună target-ul tău, ce alimente îți plac și vom crea împreună un regim alimentar corespunzător prin intermediul căruia poți ajunge la rezultatul dorit.

Stil de viață sănătos

Vrei să îți schimbi stilul de viață într-unul sănătos și dorești consultanță cu privire la alimentele pe care ar trebui să le consumi și să afli cum te vor influența acestea pe termen lung? Apelează la serviciile unui tehnician nutriționist pentru a crea un regim alimentar care să îți schimbe în bine modul de viață.

Corporate

Reprezinți un hotel, un restaurant, o școală, o echipă sportivă și vrei să oferi mese echilibrate, sănătoase și totodată gustoase pentru angajați, oaspeți sau jucători? Un nutriționist poate implementa un meniu perfect pentru tipul de business pe care îl reprezinți.

Cine sunt nutritionistii?

Nutriționiștii lucrează în domeniul sănătății publice, comunitare, educației, mass-mediei. Numai nutriționiștii înregistrați vă pot oferi informații despre mâncarea sănătoasă pentru publicul larg.

Un Specialist in nutritie va ajuta formatorii personali, instructorii de fitness de grup si profesionistii din domeniul sanatatii sa isi extinda cunostintele despre nutritie si sa invete sa transforme informatia in schimbari ale stilului de viata al clientilor.

De ce să mergi la Nutriționist?

nutriționist bucurești Dacă doriți să preparați mese sănătoase, să pierdeți din greutate sau să obțineți sfaturi de auto-ajutorare, este posibil să fiți în căutarea unei persoane care să vă ajute și să vă călăuzească în călătoria voastră.

Toate obiectivele dumneavoastră de nutriție sunt adaptate scopurilor și corpului dumneavoastră.

Cerințele de nutriție pentru castigarea masei musculare, îmbunătățirea sănătății sau optimizarea performanțelor atletice sunt foarte diferite.

Oferim sfaturi privind selectarea și pregătirea alimentelor, citirea etichetelor nutriționale și alegerea meselor care facilitează scăderea în greutate, îmbunătățirea performanțelor sportive și satisfacerea nevoilor dietetice speciale.

Ați cautat vreodată o listă de „mancand acest lucru ingrasa?”. Poate că un prieten a scazut greutate printr-o anumita dietă, dar când ati încercat, rezultatele au fost cel puțin la minim. Toată lumea este unică și diferită. De aceea nici o dieta nu functioneaza pentru toti, sau functioneaza doar pentru o perioada scurta de timp.

De ce să alegi serviciile Wellness Sport by ABC Fitness?

Noi vă ajutăm să implementați mici schimbări, puțin câte puțin, într-un ritm confortabil pentru dumneavoastra, astfel încât va puteti îndeplini toate obiectivele de sănătate.
Există ceva care va funcționa pentru dumneavoastra, trucul îl vom gasi impreuna. Indiferent dacă obiectivul dumneavoastra este de a pierde în greutate, de a crește energia sau de a deveni sănătoși, echipa noastra aloca timp să vă asculte preocupările, să vă ajute să navigați în lumea sfaturilor nutriționale contradictorii, vom descoperii ce functioneaza pentru dumneavoastra.

Experiența dumneavoastra la sesiunea de coaching pentru sănătate va clarifica totul, impreuna va ajutam sa va gestionati stilul de viata, va oferim metode pentru organizare, urmarire si planificare a meselor.

Vrei un stil de viață sănătos?

Completează formularul de mai jos și hai să ne cunoaștem!

  Nume / Companie

  Telefon

  Vârsta

  Înălțime

  Greutate

  Când ai putea să ne întâlnim?

  Ce obiectiv ți-ai propus?

  Alte detalii