Evaluarea Motrică

Evaluare Motrică

Evaluarea calităților motrice de bază și specifice
evaluare motrica

Evaluare Motrică

Puteți apela la Wellness Sport inclusiv pentru evaluare motrică, indiferent de vârstă sau de condiția dumneavoastră fizică. Evaluarea este realizată de personal de specialitate, care desfășoară activități fizice specifice și implică în aceste teste echipament special. În urma obținerii și interpretării rezultatelor, antrenorul poate concepe un plan de antrenament fizic. Sistemele și acțiunile corpului uman conlucrează pentru a obține performanța fizică dorită atunci când practicăm un sport sau facem mișcare.

Evaluarea motrică vizează atât calitățile motrice de bază, cât și pe cele specifice. Antrenorul are rolul de a concepe un plan de antrenament prin care să dezvolte capacitatea motrică a organismului și să regleze intensitatea activităților fizice desfășurate în cadrul ședințelor de pregătire.

Se urmărește deprinderea unor capacități motrice ce implică executarea unor activități fizice în regim de stabilitate, rapiditate, cursivitate și coordonare. O bună performanță în plan sportiv trebuie să pornească de la o evaluare complexă făcută de un antrenor calificat in acest domeniu.

Vrei un stil de viață sănătos?

Completează formularul de mai jos și hai să ne cunoaștem!

Nume / Companie

Telefon

Vârsta

Înălțime

Greutate

Când ai putea să ne întâlnim?

Ce obiectiv ți-ai propus?

Alte detalii