Evaluare Structură Corporală

Evaluare Structură Corporală

Obținere și monitorizare parametri fizici
evaluare structura corporala

Evaluare Structură Corporală

Echipa Wellness-Sport oferă inclusiv servicii pentru evaluarea structurii corporale. Vom face o evaluare generală la nivel fizic, cu scopul de a vedea dacă există anumite particularități și neregularități. Printre altele vom determina indicele masei corporale pe baza unor informații obținute cu aparatură de specialitate și vom stabili procentul de grăsime și cel al masei musculare. Pornind de la aceste date, vom stabili împreună cu dumneavoastră pașii ce trebuie urmați în vederea (re)dobândirii formei fizice dorite.

De asemenea, evaluarea structurii corporale vizează și structura osoasă a persoanei supuse evaluării. Această evaluare nu implică un grad ridicat de disconfort pentru dvs. deoarece sunt folosite tehnici simple și aparatură mobila performantă. Datele obținute ne arată dacă anumite persoane sunt expuse unui risc crescut de afecțiuni și, în plus, indică ce cale terapeutică trebuie urmată pe calea sportului pentru remedierea unor probleme.

În vederea evaluării corporale se vor lua în calcul factori precum înălțimea, talia, grosimea unui număr de cinci plici cutanate și greutatea persoanei care apelează la serviciile noastre.

Structura corporala este alcătuită din mușchii scheletului și de schelet, alături de țesutul adipos format și de organele interne ale persoanei supuse evaluării. Pe baza informațiilor obținute vom putea monitoriza starea de sănătate și parametrii fizici ai persoanei care urmează un program de slăbire, de creștere a masei musculare sau doar de întreținere a sănătății.

Este important să faceți o evaluare a structurii corporale deoarece astfel veți putea adopta un stil de viață sănătos, potrivit datelor dvs. specifice, la nivel fizic.

Vrei un stil de viață sănătos?

Completează formularul de mai jos și hai să ne cunoaștem!

Nume / Companie

Telefon

Vârsta

Înălțime

Greutate

Când ai putea să ne întâlnim?

Ce obiectiv ți-ai propus?

Alte detalii