0746 243 666 / 0760 381 236

Evaluare

Evaluare

Unde te afli în acest moment?
evaluare fitness

Evaluarea dumneavoastră determină nivelul de fitness pentru componente în legătură cu sănătatea (compoziția corpului, flexibilitate, rezistență musculară și anduranță etc.)
Această evaluare se adresează tuturor celor ce vor sa înceapă un program general fitness. Din păcate majoritatea persoanelor care încep un astfel de program nu efectuează niciun tip de test.

O evaluare de fitness vă permite să înțelegeți de unde începeți, să ajutați în proiectarea programului dvs. și să indicați progresul.

Înainte de a începe, va trebui să măsuram ritmul cardiac și cum să evaluăm nivelul de exerciții fizice, să completați chestionarul de pregătire pentru activitatea fizică.

Aceste tehnici vor fi valoroase în programul dumneavoastră de formare. După măsurarea ritmului cardiac, fiind în stare bună de sănătate putem trece la restul testelor.

Întrebările includ istoricul medical, ocupația, hobby-urile, rănile din trecut, afecțiunile cronice și chiar medicamentele pe care le administrați. Antrenorii de fitness nu sunt doar niște oameni – toate aceste informații, atât de personale, sunt esențiale pentru satisfacerea nevoilor de fitness și menținerea bunăstării acestora. Utilizarea medicamentelor poate avea efecte fizice diferite asupra oamenilor, modificând abilitățile lor.

Vrei un stil de viață sănătos?

Completează formularul de mai jos și hai să ne cunoaștem!

Nume / Companie

Telefon

Vârsta

Înălțime

Greutate

Când ai putea să ne întâlnim?

Ce obiectiv ți-ai propus?

Alte detalii