Consiliere psihologică

Consiliere psihologică

Consiliere psihologică în vederea stabilirii targetului
consiliere psihologică

Noi susținem oamenii să devină cea mai puternică versiune a lor din punct de vedere fizic și mental. Noi credem că acestea sunt abilități care sunt necesare pentru a vă modela viața în funcție de scopurile și nevoile dumneavoastră, aceasta fiind baza trăirii unei vieți împlinite. Prin urmare, construim o relație stransa cu clienții noștri și oferim formarea fitness cea mai motivantă și mai eficientă, conferind oamenilor încredere, aptitudini fizice și voință.

Primul si cel mai important pas: trebuie să știți în mod clar propriul scop si, cel mai probabil, aveți nevoie de un sprijin în atingerea obiectivelor. Pentru a îmbunătăți performanța prin observarea micilor schimbări necesare, trebuie sa fiți implicat cu mintea, corpul și spiritul pentru a vă ajuta să faceți schimbările necesare care vor susține un stil de viață sănătos, Aveti nevoie de cineva instruit să vă aducă modificări într-un mod care să corespundă stilului vostru de viață.

Împreună

  • Conștientizăm obiceiurile actuale
  • Clasificăm zonele de îmbunătățire
  • Identificăm obiectivele și metodele specifice pentru a vă ajuta și a vă urmări progresul
  • Creem planuri și opțiuni individualizate pe baza programului și stilului dumneavoastră de viață
  • Integrăm informațiile primite într-o practică zilnică pentru rezultate durabile

În calitate de profesioniști în domeniul fitness-wellness, petrecem mult timp inspirând și ajutându-i pe alții în căutarea unei sănătăți mai bune. Educația este un lucru important al acestui aspect. Trebuie să promovăm beneficiile activității și să ajutăm oamenii să înțeleagă de ce ar trebui să fie activi.

Adoptarea unui stil de viață sănătos este un dar pe care îl puteți înmâna și oamenilor care depind de dumneavoastră. Amintiți-vă, a face o schimbare a stilului de viață este nevoie de timp, iar progresul ar trebui măsurat în mici realizări în fiecare zi.

Vrei un stil de viață sănătos?

Completează formularul de mai jos și hai să ne cunoaștem!

Nume / Companie

Telefon

Vârsta

Înălțime

Greutate

Când ai putea să ne întâlnim?

Ce obiectiv ți-ai propus?

Alte detalii