Pregătire sportivă examen admitere școli cu profil militar

Școli cu profil militar

Pregătire sportivă pentru examenele de admitere la școlile cu profil militar
scoli cu profil militar

Admiterea la Școlile cu profil militar este un pas important în viaţă, pas pe care îl poţi face cu succes dacă te pregăteşti foarte bine pentru toate probele. Aceste examene dificile în plan sportiv trebuiesc abordate doar dacă ai o pregătire foarte bună, întinsă pe o perioadă lungă. Înainte de a susţine probele teoretice, va trebui să le treci pe cele fizice, adică pe cele eliminatorii. Dat fiind faptul că baremele sunt destul de riguroase şi dificil de atins, pregătirea ta fizică trebuie să înceapă cu mult timp înainte de admiterea propriu-zisă, se recomandă ca pregătirea să înceapă cu 10-12 luni înainte de susţinerea probei fizice.

Dacă ea este atent monitorizată de un antrenor personal, atunci vei avea şanse sporite să treci cu bine peste aceste probe dificile. O bună pregătire la nivel fizic începe treptat, prin acumularea de forţă, rezistență, creşterea masei musculare şi dobândirea vitezei necesare. Totul se poate atinge, nu este imposibil, însă necesită multă muncă.

Alături de antrenor, candidatul va agrea un program de pregătire efectuat constant, exact aşa cum va considera antrenorul necesar pentru el. În conceperea programului de antrenament personalizat, antrenorul va urmări în special îndeplinirea baremelor solicitate la probele fizice susţinute la școlile cu profil militar. Antrenorul oferă şi sfaturi legate de nutriţie şi stilul de viaţă al candidatului deoarece aceşti factori pot influenţa în mod direct performanţa acestuia.  Rezistenţa şi tonusul muscular sunt calităţi pe care antrenorul va urmări, în primul rând, să le dobândeşti în cadrul programului tău de pregătire.

Vrei să te pregătești pentru o probă sportivă?

Completează formularul de mai jos și hai să ne cunoaștem!

Nume / Companie

Telefon

Vârsta

Înălțime

Greutate

Când ai putea să ne întâlnim?

Ce obiectiv ți-ai propus?

Alte detalii