Participare Competiții

Participare Competiții

participare competitii sportive

Dacă vrei să faci performanţă în sportul pe care îl practici, atunci ai nevoie de expertiza unui antrenor specializat în acel sport. Fie că practici fitness, fie că practici un alt sport, antrenorul tău se poate ocupa în detaliu de tot ceea ce ţine de pregătirea ta zilnică. Antrenamentele fizice, tactice, recuperarea ta şi ritmul antrenamentelor – toate vor fi stabilite în detaliu de antrenorul cu care doreşti să colaborezi.

Antrenorul îţi poate insufla motivaţia de care ai nevoie pentru a câştiga în sportul pe care îl practici, te ajută să te ridici atunci când eşti cu moralul la pământ, dar şi să iei deciziile potrivite, cele care fac diferenţa între victorie şi înfrângere. Orice tip de competiţie sportivă poate fi abordat cu succes doar dacă beneficiezi de consilierea şi pregătirea pe care le asigură un antrenor special dedicat acestei activităţi.

Wellness-Sport îți pune la dispoziție antrenori cu o experienţă bogată în antrenamentele specializate în vederea competiţiilor. Antrenorul este cel care îţi urmareşte îndeaproape nutriţia şi dieta, indicând, acolo unde este cazul, alimentaţia corectă pentru tine, precum şi suplimentele alimentare de care ai putea avea nevoie în perioadele mai solicitante ale unor concursuri.

Fiind motivat, poţi obţine rezultate de top, antrenorul tău având aici un rol foarte important. Toţi antrenorii noştri au urmat şi urmează constant cursuri de perfecţionare în ţară şi străinătate pentru a fi cât mai bine pregătiţi, dar şi pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi în domeniul fitnessului şi al diferitelor sporturi.

O foarte bună comunicare cu cei alături de care lucrează asigură sportivilor performanţele aşteptate, însă nu făra muncă şi multe sacrificii din partea ta. Dedicarea lor pentru sport şi obţinerea performanţei implică renunţarea la alte mici plăceri ale vieţii şi îi obligă să aibă un program riguros de antrenament şi odihnă.

Vrei un stil de viață sănătos?

Completează formularul de mai jos și hai să ne cunoaștem!

Nume / Companie

Telefon

Vârsta

Înălțime

Greutate

Când ai putea să ne întâlnim?

Ce obiectiv ți-ai propus?

Alte detalii