Dietă pentru echipe sportive

Nutriționist pentru Echipe Sportive

dieta pentru echipe sportive

În cadrul echipelor sportive există mai multe posturi. Fiecare dintre ele necesită dezvoltarea mai multor capacități motrice. De asemenea, în funcție de postul ocupat în echipă, tipul și nivelul de efort sunt diferite. Din păcate alimentația membrilor unei echipe este aceeași, neținând cont de particularitățile fiecărui post din echipă.

Întotdeauna m-am întrebat dacă alimentația mea ca și sportiv de performanță ar fi fost alta unde aș fi ajuns din punct de vedere al performanțelor.

Regimul alimentar din perioada junioratului a fost compus din:

  • Micul Dejun – Crenwusti, Brânză topită, pâine, gem și ceai
  • Prânzul – Ciorbă, cartofi prăjiți, șnițel și o prăjitură
  • Cina – Piure de cartofi cu tocăniță
  • De suplimente nutritive nici nu s-a pus problema

Acesta este un exemplu de AȘA NU! Din păcate, copilul meu care face fotbal la nivel de juniori primește în cantonament cam aceleași alimente.

Antrenorii, părinții, dar și patronii de cluburi trebuie să înțeleagă că performanța sportivă se face în primul rând având grijă de sănătatea sportivului.

Aceste greșeli se fac constant nu doar la nivel de juniorat, ci și la nivel de seniori unde shaorma este sfântă în cantonamente și nu numai.

Noi propunem o colaborare cu cei care doresc dezvoltarea personalizată în funcție de sport și poziția în echipă ducând către performanța generală a echipei.

Vrei să obții performanțe pentru echipa ta?

Completează formularul de mai jos și hai să ne cunoaștem!

Nume / Companie

Telefon

Vârsta

Înălțime

Greutate

Când ai putea să ne întâlnim?

Ce obiectiv ți-ai propus?

Alte detalii