0746 243 666 / 0760 381 236

Despre Noi

Who we are, what we do
antrenor personal

Marius Sima

Numele meu este Marius Sima si sunt Personal Trainer certificat de ABC Fitness School. In prezent sunt Formator Instructor Fitness, Formator Personal Trainer si Formator Circuit & Functional Training in cadrul ABC Fitness School, de asemenea, specializez in urmatoarele: formare TRX, instruire KettleBell, pregatire, dieta si nutritie, formare in greutate corporala, putere de ridicare, bodybuilding, etc.

Practic fitness-ul de peste 10 ani, pentru mine, este un stil de viata. Antrenamentele regulate, executia corecta, mesele regulate, principiile de antrenament si stil de viata, odihna, toate fac parte din ceea ce eu respect in fiecare zi.

Cred cu tarie in necesitatea unui stil de viata activ, care sa cuprinda un echilibru intre toate componentele obligatorii ale fitness-ului. De-a lungul anilor, am avut parte de satisfactia de a trece de-a lungul cunoasterii si entuziasmului meu existent cu cele mai inalte standarde de siguranta si profesionalism celor care doresc sa adopte un stil de viata al bunastarii fizice si mentale. Alaturi de constiintele si abilitatile mele in domeniul fitness-ului, aspir sa continui aprofundarea intelegerii oamenilor cu privire la importanta unei vieti sanatoase.

consiliere psihologica

Bogdan Vasile

Salut! Eu sunt Bogdan Vasile, in calitatea de fost sportiv de performanta mi-am dorit sa impart cunostintele acumulate de-alungul timpului publicului larg. Am inceput activitatea in sportul de agrement in anul 1996 in cadrul San Complex ca si instructor initiere natatie. In urmatorii ani mi-am dedicat activitatea dezvoltarii mele personale ca si profesionist in domeniul sportului de agrement.

Am urmat cursuri in tara si in strainatate de management si marketing in domeniul sportului comercial si am contribuit in mod activ la deschiderea primelor centre de fitness-wellness din Romania. Nu m-am oprit aici si am continuat sa ma dezvolt in plan profesional. Astfel, am urmat cursuri in domeniul fitness-ului si nutritiei si, de-alungul timpului, am obtinut calificari la nivel international.

In anul 2011, impreuna cu sotia mea, am dezvoltat standardul ocupational pentru meseria de instructor aerobic-fitness in Romania prin intermediul ABC Fitness. De atunci si pana in prezent am ajutat la formarea a peste 3.000 de profesionisti in domeniu, ce lucreaza in momentul de fata ca instructori de fitness, instructori aerobic-fitness, tehnicieni nutritionisti, preparatori fizici sau instructori sportivi.