Despre Noi

Who we are, what we do
bogdan vasile

Bogdan Vasile

Bogdan Vasile este certificat în Nutriție Avansată în Sportul de Performanță Specializarea Fotbal la F.C. Barcelona Universitas, preparator fizic/sportiv și antrenor de natație, cu o experiență de 23 de ani în sportul comercial și sportul de performanță.

Începând cu August  2020 este acreditat profesional la WAGENINGEN UNIVERSITY AND RESEARCH pe NUTRITION AND CANCER și NUTRITION, HEART DISEASE AND DIABETES.

În Septembrie 2020, după 9 ani de studii și cercetări, a elaborat lucrarea  NECESARUL CALORIC ZILNIC – FORMULA VASILE BOGDAN (lucrare pentru care a obținut certificatul ORDA de drepturi de autor – copyright – NR. 4026/18.09.2020). Lucrarea conține 9 pagini de formule de calcul pentru stabilirea necesarului caloric zilnic elaborate în funcție de vârstă și activitate fizică.

În anul 2011 a înființat împreună cu soția sa ABC FITNESS SCHOOL – centru de formare profesională, fiind o școală ce oferă o plajă variată de cursuri acreditate din domenii precum fitness, wellness, spa, terapii complementare. În cadrul școlii este formator pentru cursurile de Tehnician Nutriționist, Instructor Fitness, Instructor de Aerobic-Fitness specializarea de Personal Trainer și Preparator fizic/sportiv.

cezar munteanu

Cezar Munteanu

CHEF Cezar Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din Romania. Cu peste 30 ani de activitate in gastronomie, este unul dintre promotorii alimentatiei sanatoase. Acum 10 ani a lansat proiectul Sanatatea Incepe din Farfurie, ce promoveaza un stil de viata sanatos si a ajuns la peste 100.000 de copii. Cezar este unul dintre putinii profesionisti din domeniul gastronomic care a urmat si cursuri de Tehnician Nutritionist.
Asadar, comunitatile de parinti, cu copii sportivi sau nu, au o alternativa viabila in ceea ce inseamna miscare corecta si mancare sanatoasa, prin prisma acestui program.